Frågor och svar

Hur kan ni garantera leverans?

 • Därför att alla utskick sker inifrån EUs tullzon för europeiska kunder. För Nordamerika sker leveranserna ifrån USA. För Asien skickas de ifrån Kina.

Hur lång tid tar det att få leverans?

 • Cirka 10-15dagar. Oftast 10

Vilka betalningssätt använder ni er av ?

 • Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express

 

Jag fick ett mail med besked om manuell verifiering ?

 • Därför att vissa Svenska Banker(inte alla) har som policy att neka kortköp som inte verifierats i två steg. Om pengar redan dragits ifrån ditt kort så behöver kundtjänst inte ringa och verifiera din beställning.

De frågor som ställs över telefon är

1) Bekräfta postadress knutet till kontokortet

2)bekräfta aktuell order.

Sen är det bara tuta och köra.

 

 

 

 

Ställ era frågor här nedan så besvarar jag samtliga inom 24 timmar.

187 reaktioner på ”Frågor och svar”

  1. Hej , Både och är svaret. Vissa av de starkare doserna av Tramadol finns endast i kapselform. Men skicka ett mail till kundtjänst och be specifikt om kapslar eller frystorkade tabletter så löser det sig.
   Vid leverans får du ett kuvert i brevlådan.

 1. Fick två dragningar på kontot trots att jag bara beställde 1st vara. Kan du maila mig så kan jag vara mer utförlig.

  Tack på förhand

  1. Det ser ut som ni har tryckt på skicka, sedan backat i webbläsaren och tryckt skicka igen.
   Om jag får ert ordernummer så kan jag annulera ena beställningen och så får ni en återbetalning inom 5 arbetsdagar.

 2. Hej!
  Hur sker betalning, med kort eller?
  Kan jag få ett sms till mobilen och hämta försändelsen på ica som är postombud där jag bor i stället för direkt i lådan?
  Jurgen

 3. Hej! Om jag lägger en beställning på måndag (20/6), valium 10×30 och imovane 7,5×30. Hur lång tid skulle det att få beställning (uppskattningsvis) ska åka bort och skulle vara oerhört tacksam för snabbt svar.

 4. Hej! Tänkte beställa valium 10×30 och imovane 7,5×30. Hur lång tid tar det att få leveransen om jag beställer den (20/6)?. Ska åka bort så vore tacksam för snabbt svar. (Bor i Sverige).
  Mvh Erik

 5. Är intresserad av att köpa valium men jag skulle vilja ha lite mer uppgifter om säkerhet, är det riskfritt att beställa eller kan jag åka dit för något?

 6. Vi beställde Zolpidem men var tvungen att åka på ett jobb utomlands där vi var borta i 4 veckor. När vi sedan kom hem visades sig att det hade kommit ett rek. brev på tabletterna. Tabletterna är betalda men har antagligen skickat tillbaka till Er. Hur gör vi nu? Skickar ni om tabletterna? Hör gärna av Er för vi tänkte beställa mer tabletter

 7. hej
  jag blir inte klok på detta m priserna ????????
  om jag beställer 90 st zopiklon, vad kommer det då att kosta i svenska kronor???????

  Tacksam för svar

 8. Hej.
  Kan man köpa 30 st Imovane 5 mg eller 30 st 7,5 mg ?

  Maila mig gärna om svar, jag vill också veta pris och var jag beställer någonstans.

  Mvh
  Yvonne

 9. Hej!
  Undrar om jag kan få prov på ett par Imovane och Stilnoct på 7,5 mg så att jag vet att det fungerar med både leverans och insomning?

  Mvh
  Hellevi Niemi
  Betesgatan 21 c
  78441 Borlänge
  Sweden

 10. jag vill gärna att ni mailar mig angående en order på zopiclone/imovane och stilnoct/ambien jag vill lägga. om det går bra?

 11. Jag har sökt er o bett er ringa mig gör det är ni snälla för ni måste lägga till namnet Viding som efternamn på mitt visa kort . Mvh A. B

 12. Hej. Kan jag beställa zopiclone/imovane lika riskfritt till Norge som Sverige? Ska lägga en beställning men har ett par frågor. Har du möjlighet att kontakta mig på mail? Mvh/Malin

  1. Hej,skulle vilja göra en beställning på Zopiklon 7,5 mg och för 3-6 månader om det går.Inte zolpidem utan Zopiklon alltså.Blir dyrt men struntar jag i. Hur gör jag ?Tacksam för svar så fort som möjligt .M.v.h Monica.P.

 13. Hej!

  Hur gör jag om jag vill avbeställa mina ordrar? det står fortfarande ”pending” som status, så då har det väl inte skickats än? svara gärna på min privata mail. Mvh

 14. Hej! Jag undrar hur jag ska göra för att avbeställa mina ordrar? det står fortfarande ”pending” som status, så då har det väl inte skickats ön? svara gärna på min privata mail. Mvh

 15. Hej

  Jag vill göra en liten beställning på Zolpidem. Jag hamnar då hos ”bestpricemeds”. Är detta riktigt? kan ni ändå garantera att min försändelse skickas från EU-zonen och inte USA eller Kina?
  Mvh
  Margareta

 16. Hej Igen !
  Min fråga är helt enkelt om jag kan beställa det jag vill ha direkt via meilen,
  kanske kan er kundtjänst kontakta mig ??
  MVH . V

 17. Hei. Jeg ser at dere ikke selger imovane/Zopiclone for tiden. Kommer dere til å få dette i nettapoteket igjen? Kan dere sende post til en poste restanteadresse i Sverige ?

 18. Hej Jag skulle vilja beställa Zopiklon, Nitrazepan eller någon liknande insomningsmedicin för ca 14 dagar Hur beställer jag? Hälsningar Gunilla

 19. Hej! Kan ni kontakta mig, vill beställa rätt mycket imovane/Zopliclone
  Och kommer inte fram till att

 20. Hejsan jo beställde tabletter men när jag skulle registrera mej blev det på engelska. Blev uppringd av en tjej som pratade engelska och hon hade frågor kring betalningen men det fungerade inte att betala med mitt kredit kort. Hur gör vi nu??? Mvh Evelina

  1. Hej. Ladorna står tomma för tillfället och tidigast imorgon kan vi börja ta emot beställningar igen. Din beställning har alltså inte processats av oss och inga pengar är heller dragna ifrån ditt kort.

 21. Ska beställa, men kommer upp en sida Great RX shop är det ok.
  Min bank tillåter bara ett internetköp inom 60 min inom EU, fungerar det?

 22. hej, om du skickar dina personuppgifter via vårt kontaktformulär så ska jag se till att kundtjänst ringer dig igen vid gemensamt avtalad tid. Det rör sig om manuell verifiering av din beställning för att undvika kontokortsbedrägeri vilket tyvärr är förekommande.

 23. Hej, om pengarna har dragits så behöver du inte vänta på ett samtal ifrån kundtjänst. Det är enbart i suspekta fall där tex någon anger en leveransadress som inte matchar det som är lagrat på kortet osv. Ditt paket är på väg. mvh

 24. Hej. Jag har lagt en order på 60 stilnoct med order 2095. Blev uppringd för att verifiera order och betalning. Då mitt kort står min pappas namn vill de höra ifrån honom. Förstår jag oxå men då han nu fått en stroke och inte kan det vet jag inte hur jag ska göra. Vänligen återkom till mig.

 25. Hej jag undrar ifall ni har Zopliklon och hur mycket ni tar för det vänligen kontakta mig på min epost vill göra ofta beställningar tack hoppas vi hörs

  1. Hej, efter ni tryckt på länken till varorna så finns ett medicinskt formulär som fylles i. Detta är det underlag som bifogas beställningen. Det brukar vara, men inte alltid, en EU-läkare som granskar och skriver ut ett certifikat till er beställning

 26. Min leverans tog 17 dagar och nu har jag fått avi från postnord ”välkommen att hämta ditt rek” – bör jag göra detta? Efter vad jag förstått skickar ni inte rek utan direkt i brevlådan? Gjorde ganska stor beställning, 120 tabl, men ska det kallas rek? Jag bor i Stockholm.

 27. Hej, är det lagligt att köpa och få tramadol levererat till Sverige från er? Jag planerar på att köpa 90 st 50 mg men vill först vara säker på att det är ok.

 28. Gå de få rabatt på imovane om det är första gången man beställer. Jag kan inte sova alls och läkaren vill inte skriva ut några sömntabletter fast jag inte är beroende. Har haft imovane läge tillbaka och då funkade det. Men priserna era är skyhöga. Skulle bara behöva en liten ask. Ni får hemskt gärna maila mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *